web analytics

Herhaling Das große Wunschkonzert op 22 maart 2015

NDR
Op zondag 22 maart zendt de NDR een herhaling uit van Das große Wunschkonzert uit 2013 waar de volksmuziek centraal staat.

Het museumdorp Hösseringen is het decor van dit Wunschkonzert met als thema Volksmusik, want vele jaren heeft de volksmusik de hitparades beheerst, maar de trend lijkt over te zijn. Veel volksmuziekartiesten maken Schlager, maar de grootste volksmuziekhits zijn evergreens geworden.

In deze uitzending zijn er clips te zien van onder andere Kastelruther Spatzen, Stefanie Hertel, Patrick Lindner, die Amigos en Semino Rossi en nog vele anderen. Het wordt een wederhoren met verschillende melodiën zoals “Herzilein“, “Patrona Bavariae“, “Die Hände zum Himmel” en “Sierra Madre

Uitzending: Zondag 22 maart om 20:15 op NDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven