Karl Moik opnieuw in het ziekenhuis

Karl Moik Nadat de oud-Musikantenstadl presentator Karl Moik vorig jaar een hartinfarct kreeg en maanden in coma heeft gelegen ging het daarna steeds beter met hem, maar toch bleven er zorgen om hem: In december moest hij opnieuw onder het mes.

Voor de kerst werd hij gedotterd: er kwamen twee stents in zijn aderen bij en hij leek de operatie goed te ondergaan. Kerst vierde hij dan ook thuis bij zijn vrouw Edith. Maar een paar dagen daarna ging het fout: zijn nieren werkte niet meer en daardoor kwam er water in zijn longen. Hierdoor ging hij meteen naar het ziekenhuis. Zelf heeft Karl nog goede moed:” Ik ben een optimist. Daarop geloof ik ook dat het nu alleen maar beter gaat.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *