web analytics

Hansi Berger brengt debuutalbum Juchee! uit

Hansi Berger
De jonge Hansi Berger heeft afgelopen week zijn debuutalbum Juchee! uitgebracht.

Hansi Berger komt uit het Beierse Ainring en stond maarliefs op zijn vierde al op het podium. Toen hij vijf was trad hij met zijn vader Thomas Berger al eens op in Musikantenstadl en ook met zijn vader speelt hij vaak voor de gasten van het Musikhotel Rupertihof. Vaak gebruikt hij zijn accordeon, maar hij kan ook nog eens piano en gitaar spelen.

In de zomer van 2014 was hij drie keer bij Immer wieder sonntags te gast als deelnemer van de Sommerhitparade. Met zijn debuutalbum Juchee! presenteert Hansi Berger een veelzijdig album met goede melodiën en lekker teksten. Voor elke smaak is er wel iets te kiezen, want er staan nummers op van ballades tot echte polka’s. Natuurlijk staat ook het nummer “Die Zeiten, die san anders word’n” er op en heeft hij het nummer “Mia halten z’amm” samen met zijn zus Martina en vader Thomas ingezongen.

Bekijk hier Hansi Berger met Die Zeiten, die san anders word’n:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven