web analytics

Helene Fischer de vrouw van 10 miljoen?

Helene Fischer
De schlagerster Helene Fischer is op dit moment overal in Duitsland te zien, vooral in de reclameblokken want ze heeft nogal wat reclamedeals binnengehaald.

De Duitse krant Bild heeft aan een reclame-expert gevraagd wat hij denkt dat de waarde is wat Helene Fischer verdient. Hij kwam uit op zo’n slordige tien miljoen euro. Want momenteel lopen er al vijf reclames met haar in de hoofdrol: eentje van Tchibo, sieraden en kleding. Van de Volkswagen, Meggle, Garnier en van Douglas. Hiermee is ze nu de meest geziene Duitse ster in een reclameblok. De tien miljoen is dus alleen maar voor de reclames, hierbij is niet gerekend hoeveel ze heeft verdiend met zingen. Haar album Farbenspiel heeft inmiddels negen keer platina en is zowat twee miljoen keer over de toonbank gegaan en ook haar concerten zijn al helemaal uitverkocht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven