web analytics

Heino brengt Rock-album Schwarz blüht der Enzian uit

Heino Aankomende vrijdag, 12 december, brengt Heino zijn nieuwe album uit: Schwarz blüht der Enzian.

In 2013 was Heino het gesprek van de dag. Hij bracht toen zijn album Mit freundlichen Grüßen uit en coverde toen de vooral rocknummers. Vooral jongeren werden toen fan van Heino en het album kwam op de eerste plaats van de hitlijst en werd daarna ook nog platina.

Aan het eind van 2014 brengt hij nu Schwarz blüht der Enzian uit. Ook dit album gaat weer de rock-kant op, maar deze keer covert hij zichzelf. Er staan dus nummers op die op een rock en metalmanier zijn gemaakt. Met goede gitaren en een lekkere bas weet Heino een andere kant van de nummers te laten zien. Zijn bekende stem in combinatie met de bekende melodiën zorgen voor een spannend contrast, zo zingt hij op het album La Paloma, Rosamunde en natuurlijk ook de Enzian.

Bekijk hier de videoclip van Heino met Schwarz blüht der Enzian:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven