web analytics

Relatie voorbij voor Beatrice Egli

Beatrice Egli
De relatie van Beatrice Egli met haar vriend Reto is voorbij. Na vijf jaar samen zijn is er een einde aan hun geluk gekomen.

De carrière van de Zwitserse heeft in 2013 een vlucht genomen na haar winst in Deutschland sucht den Superstar. Maar het succes lijkt een prijs te kennen, namelijk haar relatie met de 12 jaar oudere Reto. Zelf zegt Beatrice Egli er over:”Ja het kopt, we zijn uit elkaar. Meer wil ik er niet over zeggen.” Maar er is wel een vriendin die wat duidelijkheid wil geven in de krant.”Vooral in de laatste twee jaar hebben ze meningsverschillen gekregen. Zo wilde Beatrice graag dat Reto aan haar zijde was bij publieke feesten en gala’s, maar hij voelde zich daar heel ongemakkelijk bij.”

De vriendin gaat verder:”Ze weet dat ze met Reto een droommanverliest. Hij ziet er niet alleen goed uit, hij is eerlijk, heeft karakter en is ambiteus en een perfecte huisman.” Toch weet de vriendin dat de breuk definitief is en ze niet meer bij elkaar komen. Volgens haar wil Beatrice Egli zich nu op haar vrijgezellenleven storten.”Ze was nog geen twintig toen ze Reto leerde kennen. Nu wil ze onafhankelijk zijn. Nu heeft ze die kans om alles te doen zonder dat er iemand vraagt naar haar doen en laten en met haar beslissingen met niemand rekening te houden.”

Een nieuwe man is er nog niet in het leven van Beatrice en ook Reto is nog vrijgezel. Het stel is tot hun scheiding trouw aan elkaar gebleven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven