web analytics

Melissa Naschenweng brengt Gänsehautgefühl uit

Melissa NaschenwengMelissa Naschenweng brengt het nummer Gänsehautgefühl uit wat geschreven is door Wolfgang Hofer. Hij heeft onder andere ook het nummer Mit 66 Jahren van Udo Jürgens geschreven.

De huid is het grootste orgaan van de mens en daarmee nemen we contact op en voelen we. Maar omgekeert laat de huid ook merken wat er binnen in ons omgaat. Zo laat de huid soms kippevel zien. Over dat gevoel zingt Melissa Naschenweng in het Duits dan over Gansehautgefühl. Door haar muzikale veelzijdigheid, van de traditionele volksmuziek tot de moderne pop, weet ze een hoop emotie in het nummer te brengen. Hoewel ze nog maar aan het begin van haar carrière staat is duidelijk dat ze erg muzikaal is. Vanaf haar zesde speelt de in Villach geboren Melissa al accordeon, maar daarna volgde ook nog de dwarsfluit, gitaar en keyboard.

Bekijk hier Melissa Naschenweng met Gänsehautgefühl:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven