web analytics

Schöne Bescherung van 15 december 2013

WDR
Op de derde adventzondag is de Schöne Bescherung weer op een kerstmarkt, en deze keer zijn ze in Essen bij de Zeche Zollverein.

Te gast is ondermeer de band Ruhrschnellweg die zelfs een hymne hebben geschreven over de locatie, een oude mijnplaats. Ook van de partij is het koor MGV Concordia Lohberg die de traditionele kerstnummers zullen zingen. Ook is er plaats voor a-cappellamuziek: de groep Wireless zal ook kerstnummers zingen zoals ‘Oh Tannenbaum‘.

Nieuwe en oude kerstnummers worden gezongen door het ensemble Six & Four die elkaar hebben leren kennen op de universiteit van Essen. Ook te gast is Claudia Jung, die wordt aangeduid als de Grande Dame van de Duitse Schlagers. Zij zal ook een winters nummer zingen.

Uitzending: Zondag 15 december om 17:00 op WDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven