web analytics

Helene Fischer en het album Farbenspiel

Helene Fischer

Vandaag komt het album Farbenspiel uit van Helene Fischer. De eerste voorbode van dit album kwam al in september toen de single Fehlerfrei uit kwam.

Het nummer Fehlerfrei met een melodie die in je hoofd blijft is geproduceerd door Jean Frankfurter die de meeste nummers van dit album heeft gecomponeerd en het album heeft geproduceerd. Er hebben verschillende bekende tekstschrijvers aan dit album meegewerkt, zo heeft Unheilig het nummer “Ein kleines Glück” geschreven, Peter Plate van de groep Rosenstolz heeft de nummers “In diesen Nächten” en “Unser Tag” geschreven. Ook Kristina Bach heeft aan verschillende nummers meegewerkt door er aan mee te schrijven zoals “Feuerwerk” en Alice im Wunderland. Het nummer “Atemlos durch die Nacht” heeft ze helemaal geschreven.

Het album Farbenspiel met 16 nummers is veelzijdig, afwisselingsrijk, maar altijd 100% Helene Fischer. Het album verschijnt als standaard album, maar ook als super Special Fan Edition waar er een live DVD of een Blu-Ray van het concert dat Helene gaf in de Berlijnse Waldbühne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven