web analytics

Anna-Maria Zimmermann met Non plus ultra

Anna-Maria Zimmermann
De zangeres Anna-Maria Zimmermann heeft haar single Non plus ultra uitgebracht van haar actuele album Sternstunden. Het thema van dit nummer gaat over de wens van velen: de ware, diepe liefde van je leven vinden.

Anna-Maria Zimmermann werd bekend door haar deelname aan de talentenjacht Deutschland sucht den Superstar en wist daar de zesde plaats te behalen. Haar nieuwe single gaat dus over de liefde. Met dit persoonlijk nummer wil ze haar publiek mee in vervoering brengen. Het nummer staat op het album Sternstunden die op 17 mei 2013 uitkwam en meteen op de 29ste plek in de hitlijst terecht kwam.

Bekijk hier Anna-Maria Zimmermann met Non plus ultra:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven