web analytics

Andrea Berg heeft succesvolle start met Atlantis

Andrea Berg

Vorige week verscheen het nieuwe (dubbel)album Atlantis van de Duitse zangeres Andrea Berg. Het album kent een succesvolle start in Duitsland: het album is al goud.

In maarliefst drie dagen zijn er al meer als 100.000 albums verkocht in Duitsland en dat betekend dat Andrea Berg een goude plaat krijgt. Ook haar manager is zeer tevreden met de eerse verkoopweek van het album:”Het is natuurlijk een fantastische en ook indrukwekkend succes. Wij verheugen ons er op dat het album zo goed aankomt bij de fans.”

Het album staat ook in Nederland in de hitlijst: Het prijkt op de 27ste plaats in de Album top 100. In België staat het op de 79ste plaats. Op dit moment is Andrea Berg nog druk bezig met promotie in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en ze zal zaterdag bij Musikantenstadl twee nummers van haar nieuwe album zingen: haar single Das Gefühl en Atlantis lebt.

1 gedachte over “Andrea Berg heeft succesvolle start met Atlantis”

  1. Carels François

    Nen dikke bravo voor Andrea Berg….Mijn grootste droom is haar eens te mogen ontmoeten…Maar ja, het zal bij een droom blijven zeker?Hetzelfde voor Helene Fischer…alle twee fijne en toffe zangeressen !!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven