web analytics

Jürgen Marcus is failliet

Jürgen MarcusVorige week werd de Duitse zanger Jürgen Marcus nog 65 jaar, maar deze week werd bekend dat er niet veel te vieren valt: De schlagerzanger is blut.

In de jaren 70 had Jürgen Marcus verschillende hits, waar het nummer “Ein neue Liebe ist wie ein neues Leben” het bekendst is, en rolde het geld binnen. In 2013 lijkt dit nu op te zijn, want volgens het dagblad Bild heeft hij een faillissementaanvraag gedaan bij de rechtbank.

Hij kan zijn schulden niet meer betalen en nu is zijn oudedagsvoorziening ook weg. In Berlijn kocht hij huis dat hij verhuurde zodat hij van de huurprijs zou kunnen leven. Alleen betalen de bewoners geen huur omdat die een lening hadden toegekend aan de vorige eigenaar, dus dat plan gaat niet door.

1 gedachte over “Jürgen Marcus is failliet”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven