web analytics

Andreas Gabalier heeft Volks Rock’n Roller-Tattoo

Andreas Gabalier

Andreas Gabalier heeft vorige week samen met zijn goede vriend Andreas Frühwirth een tatoeage laten zetten van het Volks Rock’n Roller-logo. Deze tattoo staat voor hun vriendschap en voor de levenswijze van de Volks Rock’n Roller

Ze zijn beiden naar een tattooshop in Graz gegaan, want gedeelde smart is halve smart. Het is de allereerste tattoo van Andreas Gabalier, maar zenuwachtig was hij niet. Het logo zit nu voor altijd op zijn linkerkuit zodat het ook goed te zien is als hij zijn lederhose aan heeft. Zijn vriend Andreas Frühwirth heeft zelfs nog een toevoeging gekregen: de naam van het nummer “Der Frühwirth“. Zo heeft hij een aandenken aan het nummer dat naar hem vernoemd is.

Nadat de tatoeages waren geplaatst gingen ze het vieren en vroeg Andreas Gabalier zich af of er nu ook fans deze tattoo gaan plaatsen.
Andreas Gabalier en tattoo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven