web analytics

Michael Wendler verwikkeld in drie rechtzaken

Michael Wendler Zanger Michael Wendler is betrokken geraakt in maarliefst drie rechtzaken en niet alleen hij ook zijn vrouw Claudia Norberg die zijn zaken behartigt is ook aangeklaagd. Er wordt in totaal maarliefst 340.000 euro geeist.

De eerste aanklacht komt van een Boerenvereniging. Michael Wendler was de grote gast op een boerenmarkt, maar het optreden ging niet goed. Omdat de techniek hem in de steek liet zong hij maar één nummer na een vertraging van 45 minuten. De Boerenvereniging is boos en willen nu 12.000 euro terughebben die ze vooraf betaald hebben voor het optreden. Zij zeggen dat de fout bij de apparatuur van Michael Wendler ligt. De advocaat van Michael en Claudia zegt dat de fout bij de vereniging lag, dus volgt er een rechtzaak.

Bij de tweede aanklacht is het een voormalig tour-begeleider van Michael Wendler die zegt dat hij maarliefst 230.000 euro tegoed heeft. Dat zou de provisie zijn voor verschillende optredens. Claudia Norberg en haar advocaten zien dat geheel anders. Deze tour-begeleider is 65.000 euro schuldig aan het management van Michael Wendler. En als het nog niet gecompliceerd genoeg is moeten er ook nog getuigen worden ondervraagd uit Spanje.

De derde aanklacht gaat om het naamrecht van een Wendler-café op Mallorca. Een Duitse vrouw zou dit gaan opzetten op het Spaanse eiland.100.000 euro waren overeengekomen met het management voor het naamrecht. De vrouw betaalde al één-derde van het bedrag. Later bleek dat het opzetten van een café niet lukt en nu wil de vrouw haar geld terug. Maar het management van Michael Wendler wil nu het resterende geld hebben, want zij zijn niet schuldig aan het mislukken van het café.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven