web analytics

Vrouw van Nino de Angelo eist geld

Nino de Angelo
Het huwelijk van Nino de Angelo was al op klippen gelopen, maar nu wil zijn toekomstige ex-vrouw Renée Gorgoglione hem ook nog aanklagen. Het gaat haar allemaal om gerechtigheid.

Zes jaar geleden leerde Nino de Angelo op Mallorca de bar-eigenaresse Renée Gorgoglione kennen. Het wordt een romance en ze trouwen. Twee jaar geleden verkocht ze de bar en een volgend bedrijfje mislukt. Maar met de kerst stuurt Nino een sms dat hij de relatie beeindigt. Dat was ook precies op de dag dat hij na zes jaar uit zijn failliesement was. Nino en Renée hebben sindsdien al hun energie gestort op het laten verschijnen van de nieuwe cd van Nino. Daarmee zouden ze hun levensonderhoud gaan verdienen.

Renée eist nu van Nino de Angelo dat hij haar in ieder geval gaat onderhouden tot ze weer op eigen benen kan staan, en ze weer een bedrijf kan opstarten. Ze is van mening dat hij nu weer geld verdient, iets wat niet altijd het geval is geweest. In de laatste jaren van het huwelijk heeft zij alle kosten op zich genomen, zoals de huur, stroom, water, telefoon eten en reizen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven