web analytics

Die Amigos hebben nu al twee keer dubbelgoud

Die Amigos
Het zat er natuurlijk al aan te komen, een gouden status voor het album “Bis ans Ende der Zeit” van Die Amigos, maar dat het zo snel zou gaan dat had niemand kunnen vermoeden.

Op de eerste verkoopdag, afgelopen vrijdag, hadden de twee broers al in Duitsland (100.000 keer verkocht) en in Oostenrijk (10.000 verkochte exemplaren) een gouden plaat te pakken. De schok werd groter toen ze afgelopen zondag bij Immer wieder Sonntags uit handen van presentator Stefan Mross maarliefst vier gouden platen kregen. Twee voor Duitsland en twee voor Oostenrijk.

Na de uitzending was het dus ook een drukte van belang toen Die Amigos handtekeningen gingen uitdelen, maar het succes is hun niet naar het hoofd gestegen en hadden voor elke fan tijd voor een foto en een handtekening.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven