web analytics

Roland Kaiser en Maite Kelly hebben een onderscheiding gekregen

Roland Kaiser
In de bundesland Nordrhein-Westfalen zijn er onderscheidingen uitgedeeld door de Minister-president Hannelore Kraft. Daaronder waren ook twee schlagersterren.

Roland Kaiser heeft een onderscheiding gekregen omdat de zanger, naast dat hij al sinds de jaren 70 een succesvolle zanger is, ook een gezicht heeft gegeven aan de ziekte COPD.  Hij heeft over zijn ervaringen in 2009 in boek geschreven, Atempause. In 2010 moet hij gedwongen afscheid nemen van zijn beroep en pas na zijn longtransplatie kan hij datzelfde jaar nog op de bühne staan om op te treden.

Ook Maite Kelly heeft een NRW Verdienstorden gekregen. Ze begon haar carrière als deel van de Kelly Family en nu is ze een solo-zangeres. Op grond van haar sterke en charismatische boodschap om meer aan naastenliefde te doen en in de maatschappij wat meer aan andere te denken. Samen met het Christelijke Bonifatiuswerk heeft ze een familieboek heruitgegeven. Ook strijd ze tegen de commercie rond Kerstmis, zo gaat de echte gedachte rond kerst verloren. Tevens zet ze zich in voor de Duitse kankerbestrijding.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven