web analytics

Marjan und Lukas en Überall ist Liebe

Marjan & Lukas
De nieuwkomers van dit jaar is toch wel het duo Marjan und Lukas. Met hun album “Luft und Liebe” wiste ze de Top 50 in Oostenrijk binnen te komen en verkoopt het album in Duitsland ook best goed. Nu komen ze met hun tweede single van dit album: Überall ist Liebe, waarmee de twee weer een nummer met hitpotentie in handen hebben. Het nummer is gemaakt door Kristian Nord en Maya Singh, die beide verantwoordelijk zijn voor de muziek en de teksten op het gehele album.

Het nummer heeft veel positieve energie, want het gaat dan ook over de liefde die overal is, zo zijn er een oud echtpaar op ene bankje in het park, kindergelach in de stilte en ook een soldaat die zijn vrouw mist.

Bekijk hier Marjan und Lukas met Überall ist Liebe:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven