web analytics

Simone haar nieuwe album heet Pur

Simone
De Oostenrijkse Simone raakte bekend bij het grote publiek bekend door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival. Al jaren is ze een populaire zangeres wat zeker te zien was aan de verkoopcijfers van haar vorige albums “Morgenrot” uit 2009 en “Mondblind” uit 2010.

Na een pauze van anderhalf jaar komt Simone nu met het album “Pur“. Door het toenemen van de leeftijd hebben de verhalen in de nummers ook meer om het lijf. Zoals in de single “Wenn du gehst” en het nummer “Ich hab dich nie mehr geliebt (… als heut)” wat een liefdesverklaring op miuziek is. Terwijl het nummer “Nur Sekunden” een prikkelend romantisch verhaal is.

Op het album “Pur” staat ook het duet “Ich denk noch an dich” dat Simone heeft gezongen met Charly Brunner. De beide artiesten zijn al jaren bevriend en Charly Brunner heeft weleens een nummer voor haar geschreven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven