web analytics

Judith & Mel brengen single Wo du auch bist uit

Het zangduo Judith en Mel Jersey hebben de afgelopen tijd het nodige meegemaakt, maar nu keren ze met een nieuw nummer weer helemaal terug.Sinds de jaren 80 zijn ze een muzikaal duo en sinds 1969 zijn ze getrouwd, maar het lot was zeker de laatste jaren hun niet gunstig gezind. In 2019 kreeg Judith een stressaanval en lag zelfs in coma. Op oudejaarsavond in 2022 brak er brand uit in het huis van de twee in Oldenburg. Na een kortsluiting in de garage verspreidden zich de vlammen en werd de woning onbewoonbaar.

Vooral Judith heeft het er moeilijk mee, het was het huis van haar ouders en kan de brand maar niet vergeten, ze ziet de vlammen steeds voor haar. De bezittingen liggen nog steeds in dozen opgeslagen in garages en opbergboxen. Gelukkig hebben ze steun gekregen van hun twee dochters. Zo logeerden ze de eerste tijd bij hun dochter Julia om daarna naar een hotel te gaan. Ook kregen ze steun van fans, hun muziekteam en enkele collega’s. Nu wonen ze in een nieuw huis in Bad Zwichenahn in Nedersaksen, maar toch is het nog lastig om een normaal leven te leiden.

Het duo kijkt nu vooruit en daarom komen ze met een nieuwe single: “Wo du auch bist”, dat eigentijdser is als ooit, lekker dansbaar is maar wel de echte Judith & Mel sound heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven