web analytics

ZDF-Fernsehgarten van zondag 5 mei 2024

Op zondag 5 mei presenteert Andrea Kiewel de eerste ZDF-Fernsehgarten van dit seizoen. Live vanuit de Mainzer Lerchenberg presenteert ze tot eind september een afwisselende show met veel muziek, artestiek en comedy, en verschillende tips, spellen en records.

In de eerste aflevering gaat het om sportief en heerlijk, magisch en dramatisch. Voetballegenden Thomas Häßler en Pierre Littbarski helpen twee toeschouwers met hun jacht op kaartjes voor het EK voetbal. Ook televisiekok Alexander Kumptner maakt een gerecht. De illusionisten Siegfried & Joy weten de kijkers te vermaken met hun komische gegoochel. Voor spanning zorgt een recordpoging met een traktor.

De muzikale gasten zijn onder andere: Howard Carpendale, Kerstin Ott, Tony Christie, Aura Dione, Tim Peters en Riku Rajamaa.

Uitzending: Zondag 5 mei om 12:00 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven