web analytics

Die Giovanni Zarrella Show van zaterdag 4 mei 2024

Op zaterdag 4 mei is bij ZDF weer een nieuwe aflevering te zien van Die Giovanni Zarrella Show live vanuit Offenburg. Giovanni Zarrella ontvangt weer de nodige gasten zoals Maite Kelly, Michelle, Sarah Engels, Marina Marx, Marie Reim, Nik P., Christin Stark, Matthias Reim en Howard Carpendale die ook zijn nieuwe single voor het eerst zal presenteren. Giovanni Zarrella viert deze avond ook speciale verjaardagen en jubilea met zijn gasten:

Twintig jaar geleden verscheen Semino Rossi voor het eerst op de Duitse televisie. Sindsdien heeft hij zich gevestigd aan de top van de schlagerwereld. Deze keer kunnen zijn fans zich verheugen op de gloednieuwe titel “Ja, ja, ja, ja” en een medley van zijn grootste hits. Claudia Jung viert een haar zestigste verjaardag met Giovanni Zarrella.

Ter nagedachtenis aan de legendarische Udo Jürgens presenteren Zarrella en het Pepe Lienhard Orchestra een medley van klassiekers van de uitzonderlijke artiest, waarin hij zelf opnieuw te horen en te zien zal zijn – een buitengewoon eerbetoon aan de onvergeten zanger, componist en entertainer, die dit jaar 90 zou zijn geworden.

Christina Stürmer, een van de meest succesvolle zangeressen van Oostenrijk, staat al meer dan twee decennia op het podium en blikt terug op haar succesvolle jaren in haar lied “Ein halbes Leben”. Tot de gasten van de show behoort ook Philipp Poisel, een van de grote popdichters uit het verleden.

Giovanni Zarrella kijkt ook uit naar publiekslieveling Samu Haber. De Finse superster en ex-frontman van de band Sunrise Avenue treed nu solo op en maakt een comeback met “Gimme Your Hand”. De uit Mannheim afkomstige zangeres Loi brak in 2022 door met haar hitsingle “Gold”. Het spreekt voor zich dat dit nummer niet mag ontbreken op haar premièrebezoek aan de “Giovanni Zarrella Show”, net als haar ballad “Am I Enough”, waarmee ze nummer één bereikte in de Duitse airplay charts.

Peter Schilling geeft een voorproefje van het Europees kampioenschap voetbal: zijn superhit “Major Tom” is de afgelopen weken het voetbalvolkslied geworden, het nummer wordt gespeeld als het Duitse elftal een doelpunt maakt en zal Duitsland ook op deze avond laten dromen van een zomers voetbalsprookje in 2024.

Uitzending: Zaterdag 4 mei om 20:15 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven