web analytics

ZDF-Fernsehgarten van zondag 19 mei 2024

Op zondag 19 mei presenteert Andrea Kiewel de derde aflevering van ZDF-Fernsehgarten van dit seizoen vanuit de Mainzer Lerchenberg.

Deze zondag is het thema Fernsehgarten en vlooienmarkt, wat traditiegetrouw voor een leuke uitzending zorgt tijdens de pinksterzondag. Naast de zoektocht naar verschillende schatten zijn er ook tips en trics, spannende actie en natuurlijk veel muziek.

De (muzikale) gasten deze week zijn: Alexander Eder, Florian Künstler, Laith Al-Deen, Semino Rossi, Mario Novembre, Magic Affair, Michael Kaeshammer, Sonia Liebing, Karsten Walter, Lina Bó, Peggy March, Juan Daniél, Marquess, MYLE en Flying Steps.

Uitzending: Zondag 19 mei om 12:00 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven