web analytics

Ramon Roselly brengt single Süchtig uit

Het is de afgelopen jaren wel heel rustig geweest rond Ramon Roselly, maar in 2024 keert hij weer helemaal terug. Op vrijdag 17 mei bracht hij voor het eerst sinds twee jaar een nieuwe single uit: Süchtig.

Het is ook meteen de titel van zijn nieuwe album dat in augustus 2024 uitkomt. Het nieuwe thema van Ramon is Süchtig, na “Herzenssache”, “Lieblingsmomente” en “Träume leben”. Deze verslaving is vooral een verlangen en die weet hij op steeds weer nieuwe manieren weet te vertalen in elektriserende poparrangementen. Qua muzikale inspiratiebronnen en invloeden laat hij zich door ruimte en tijd drijven, dompelt zich onder in steeds nieuwe genres en viert in de loop van het album een aantal stijlen uit alle hoeken van de wereld.

Op televisie is hij op 28 juli te zien bij Immer wieder Sonntags en een maand later op 24 augustus is hij te gast bij de Giovanni Zarrella Show.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven