web analytics

Alle singen Weihnachten! Das große Adventsfestsingen van maandag 18 december 2023

Op maandag 18 december, precies met de start van de kerstweek presenteert Florian Silbereisen de kerstshow waar je kan meezingen: Alle singen Weihnachten! Das große Adventsfestsingen 2023. Verenigingen, koren en groepen uit Duitsland zingen met schlagersterren de mooiste kerstliedjes.

En iedereen zingt mee: van een boksvereniging tot een bakclub, van de brandweer tot American Football-spelers tot aan Samba-dansers. Dit doen ze samen met Andrea Berg, Roland Kaiser, Vicky Leandros, DJ Ötzi, Ella und Norbert Endlich, Frank Schöbel, Semino Rossi, Oli.P, Nicole, Ross Antony, Patricia Kelly, Ramon Roselly en vele anderen.

Uitzending: Maandag 18 december om 20:15 bij ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven