web analytics

Marie Reim en Tim Peters met Jemand träumt von dir

De Duitse zangeres Marie Reim en de zanger Tim Peters waren de afgelopen tijd vaak bij elkaar en dus dook de roddelpers daar bovenop en werd er gedacht aan een relatie tussen de twee. Maar ze zijn al heel lang bevriend en hebben nu een duet opgenomen met elkaar: Jemand träumt von dir

Marie Reim wist met haar tweede album goed te scoren, vooral bij de fans en de media. Nu is ze druk bezig om nieuwe nummers te schrijven, waaronder dit duet met de zanger, componist en producer Tim Peters. Hij heeft verschillende nummers gemaakt voor bijvoorbeeld Helene Fischer, maar ook de ouders van Marie: Michelle en Matthias Reim. Maar ook zijn eigen nummers zoals “Was du Liebe nennst” en “Ex von mir” zijn al miljoenen keren zijn gestreamd.

Hun duet gaat over een gecompliceerde situatie: De compleet verwarrende emotionele chaos van ergens gevangen zitten tussen vriendschap en liefde – en de angst om je geheime emoties aan de ander op te biechten. Een gepassioneerde flirt van gedachten, die ze allebei vastlegden in hun bitterzoete, dansbare, aanstekelijke melodie. De twee zullen het nummer voor het eerst op televisie ten gehoren brengen bij de Giovanni Zarrella Show van 18 november.

Bekijk hier Marie Reim en Tim Peters met Jemand träumt von dir:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven