web analytics

Die Beatrice Egli Show van zaterdag 11 november

Op zaterdag 11 november presenteert Beatrice Egli weer een nieuwe uitzending van haar zaterdagavondshow Die Beatrice Egli Show bij de ARD.

Beatrice verheugt zich om samen met haar gasten en het publiek op een hartverwarmende avond met meezingen en meelachen. Het wordt volgens haar de emotioneelste show die ze ooit gemaakt heeft. Elke zanger en zangeres heeft een verhaal die ze met het publiek wil delen.

De muzikale gasten zijn onder anderen: Howard Carpendale, Melissa Naschenweng, Maite Kelly, Sasha, Karat, Matteo Bocelli, Heinz Rudolf Kunze, Christin Stark, Gregor Meyle, DJ Ötzi, Oli.P, die Söhne Mannheims met Clara Louise, Peggy March, die Esteriore Brothers, een Udo-Jürgens-Special met Pepe Lienhard en het Berliner Kinder- und Jugendchor “Friedrichshainer-Spatzen” en “TINA – Das Tina Turner Musical” uit Stuttgart

Uitzending: Zaterdag 11 november om 20:15 bij ARD

Uitzending gemist? De show is nog tot 11 december 2023 terug te zien

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven