web analytics

ZDF-Fernsehgarten van zondag 24 september

Op zondag 24 september is bij de ZDF weer een nieuwe aflevering te zien van ZDF-Fernsehgarten gepresenteerd door Andrea Kiewel vanuit de Mainzer Lerchenberg.Omdat het de laatste aflevering van het seizoen is viert Andrea dit met een vrolijke Oktoberfestparty. We krijgen dus een hoop feestmuziek ter afsluiting. Het is nog niet helemaal afgelopen met de Fernsehgarten, want volgende week is er ZDF-Fernsehgarten on tour vanuit Hamburg.

De (muzikale) gasten zijn: voXXclub, Die Draufgänger, Nicki, Mountain Crew, Münchner Zwietracht, Troglauer, Königlich Bayrisches Vollgas Orchester, Max Weidner, D’Hundskrippln, Tammy, Karin & da Hefter, Florian Weiss, Nadine Krüger, Lena Kesting en Armin Roßmeier.

Uitzending: Zondag 24 september om 12:00 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven