web analytics

ZDF-Fernsehgarten van 10 september 2023

Op zondag 10 september presenteert Andrea Kiewel weer een nieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten vanuit de Mainzer Lerchenberg.

Het thema van deze week is dieren en dat kan alleen maar betekenen dat Andrea samen met haar mede-presentator Lutz van der Horst veel viervoeters en gevederde vrienden te gast hebben, maar natuurlijk mag ook de muziek niet ontbreken.

De (muzikale) gasten zijn: Ben Zucker, Matteo Bocelli, Eloy de Jong, Andreas Kümmert, Marina Marx, Sem Eisinger, Octavian x Luca-Dante Spadafora x Niklas Dee, TILT!, Mario Novembre, TEAM 5ÜNF en Armin Roßmeier

Uitzending: Zondag 10 september om 12:00 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven