web analytics

ZDF-Fernsehgarten van zondag 27 augustus

Op zondag 27 augustus presenteert Andrea Kiewel weer een nieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten vanuit de Mainzer Lerchenberg.

In deze uitzending draait het allemaal om feestspelletjes. Prominente gasten laten hun vaardigheden en vindingrijkheid zien bij verschillende soorten spelletjes. Maat natuurlijk is er ook genoeg muziek.

De (muzikale) gasten zijn: The Sweet, Tim Peters, ela., Julian Reim, Versengold, Robert Redweik, Eric Philippi, MOLOW X Nito-Onna, Sebastian Wurth, Ilse DeLange, Steven Gätjen, Pascal Hens, Detlef D! Soost, Evelyn Burdecki en Gülcan Kamps.

Uitzending: Zondag 27 augustus om 12:00 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven