web analytics

Immer wieder Sonntags van 27 augustus 2023

Immer wieder Sonntags

Op zondag 27 augustus presenteert Stefan Mross de laatste uitzending van Immer wieder Sonntags van dit seizoen vanuit het Europapark in Rust bij de ARD.

In deze uitzending is er natuurlijk weer een kind bij de rode microfoon, presenteert Vincent Gross weer een muziekquiz en wordt er weer een gerecht gekookt door een muzikale gast. Ook is er de grote ontknoping in de zomerhitkonig-competitie waarbij Frank André het opneemt tegen Julia Junker.

De muzikale gasten zijn: Beatrice Egli, Patrick Lindner, Eloy de Jong, Esteriore Brothers, Montain Crew, Lucas Cordalis & Joelina Drews, Joey Heindle, Team 5ünf, Mike Leon Grosch & Daniela, en Vincent Gross

Uitzending: Zondag 27 augustus om 10:03 bij ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven