web analytics

Melissa Naschenweng heeft relatie met Toni Gabalier

De geruchtenmolen in Oostenrijk liep op volle toeren toen de schlagerzangeres Melissa Naschenweng (33 jaar) samen met Toni Gabalier (29 jaar), broer van zanger Andreas en danser Willi, verscheen bij de première van de musical Mamma Mia in Mörbisch.

Na enkele dagen vertelde Melissa aan de Oostenrijkse krant Kronen Zeitung dat ze een stel zijn. Toni zou niet zo van de spotlights houden en dat is ook precies wat ze zoekt in een man. De twee zouden elkaar al zeven jaar kennen. Verder zei ze dat haar oma zou bidden tot de Heilige Antonius dat ze de juiste man zou vinden. Die zou ze dus gevonden hebben in Toni, die zakenman is en zijn eigen gin op de markt heeft gebracht: Gin Toni.

In een interview met de Duitse krant “Bild” onthult ze meer over haar relatie: “We zijn nu zes maanden samen en ik ben erg gelukkig met hem. Maar de eerste keer dat we elkaar leerden kennen was veel langer geleden. “Toni en ik kennen elkaar al zeven jaar en hadden een tijdje een knipperlichtrelatie,” vertelt Melissa. “Mijn hart heeft me altijd teruggetrokken naar Toni en ik weet nu dat hij de liefde van mijn leven is en de juiste man voor mij.” Ook zegt ze dat Toni altijd eerlijk tegen haar is en geïnteresseerd is in haar als persoon en niet in de showbizz. “Helaas was dat niet altijd het geval met andere partners die ik heb gehad. Ik had vaak pech met mannen.”

Toni Gabalier en Melissa Naschenweng bij de musical Mamma Mia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven