web analytics

Die Giovanni Zarrella Show van zaterdag 22 juli 2023

Op zaterdag 22 juli presenteert Giovanni Zarrella weer een nieuwe uitzending van zijn Giovanni Zarrella Show bij de ZDF.

Het wordt het grootste schlagerfeest van de “Giovanni Zarrella Show” tot nu toe: Fans kunnen zich verheugen op een verrassende reünie met Kerstin Ott, die haar huidige tv-pauze speciaal onderbreekt voor Giovanni’s zomerfeest. Ella Endlich viert haar eerste bezoek aan de “Giovanni Zarrella Show”. Hetzelfde geldt voor Anna-Carina Woitschack, die ook een van de vele artiesten van de avond is.

Het wordt sowieso een feest als Maite Kelly, Semino Rossi, Ben Zucker, Michelle, Nino de Angelo, Claudia Jung, Nik P., Bernhard Brink, Oli.P en Heinz Rudolf Kunze hun hits zingen. Anna-Maria Zimmermann en Mickie Krause zorgen ook voor de juiste sound voor het zomerfeest. Hij presenteert zijn feesthit “Schatzi, schenk mir ein Foto” in een volledig nieuwe versie in een romantisch duet met Sonia Liebing. Ook van de partij: Schlagerlegende Michael Holm, een week voor zijn 80e verjaardag. Hij zal worden vergezeld door een prominente collega, Ramon Roselly.

Voor internationale glamour zorgen de Britse band Simply Red en de Amerikaanse superster Michael Bolton. Na 14 jaar keert de tweevoudig Grammy-winnaar terug met nieuwe muziek. Naast de single “Beautiful World” zingt hij zijn wereldhit “How Am I Supposed To Live Without You” met Giovanni Zarrella.

En wat is een Giovanni Zarrella Show zonder Italiaanse muziek? De presentator kijkt uit naar zijn optreden met de Italiaanse cultband Ricchi e Poveri. Hun oorwurm “Sara perche ti amo” uit 1981 beleeft momenteel een hoogtepunt als volkslied in voetbalstadions en als clip op sociale media.

Uitzending: Zaterdag 22 juli om 20:15 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven