web analytics

ZDF-Fernsehgarten van zondag 11 juni 2023

Op zondag 11 juni presenteert Andrea Kiewel weer een nieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten vanuit de Mainzer Lerchenberg.

In deze aflevering gaat het er sportief aan toe bij de Garten Games, waarbij wordt gestreden voor het goede doel. Het team bestaande uit langeafstandsloopster Sabrina Mockenhaupt, turner Philipp Boy en schansspringer Sven Hannawald neemt het op tegen langlaufster Evi Sachenbacher-Stehle, voetballer David Odonkor en turner Fabian Hambüchen.

De muzikale gasten zijn: Assaf Kacholi en Anna Maria Kaufmann, Mike Leon Grosch, Johnny Logan, Felicia Lu, Bernhard Brink, Charlien, Christoph Sakwerda, Veronica Fusaro, René Miller, Senta en die Hermes House Band.

Uitzending: zondag 11 juni om 12:00 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven