web analytics

Stefan Mross heeft relatie met Eva Luginger

De afgelopen weken waren er al speculaties dat Stefan Mross (47 jaar) weer een nieuwe vriendin zou hebben. In de media werd eerste volop gesproken over reality-ster Evelyn Burdecki waarmee hij samen in een programma heeft gezeten, maar dat was niet waar. Nu heeft de Duitse krant Bild wel naar buiten gebracht wie de nieuwe vrouw aan zijn zijde is: De Duitse zangeres Eva Luginger (35 jaar).

Eva is dan ook weer geen onbekende van Stefans meest recente ex-vrouw Anna-Carina, de twee waren in 2021 samen op tournee en zijn daarna ook goede vriendinnen geworden. Volgens Bild is het contact tussen de voormalig vriendinnen nu gestopt.

Eva groeide op in het kleine stadje Velden an der Vils bij München en is de dochter van een gitarist waarmee ze in haar tienerjaren zong in de band van haar vader. Op haar vijftiende deed ze mee met een schlagertalentenjacht en wist daar een platencontact te winnen en werden met Uwe Busse als producent verschillende nummers opgenomen. In 2016 trouwde ze met Tassilo waarmee ze toen jarenlang een relatie had en op dit moment zou ze nog niet gescheiden zijn.

In het tijdschrift Neue Woche vertelt Stefan Mross alles over zijn nieuwe liefde waarmee hij samen op vakantie is in Egypte. Hij zegt:”Ik kan het niet geloven, ik ben in de zevende hemel.” Hij vertelt dat ze elkaar al langer kennen en dat Eva er voor hem was na de breuk met Anna-Carina.”Ze heeft me uit het dal gehaald.” zegt hij. Ze hebben avondenlang gepraat en Eva is de vrouw die hem begrijpt. Ook zegt hij:”Ik ben heel gelukkig met haar, we lachen de hele dag. Ze is een natuurlijke vrouw die liever op blote voeten loopt dan op hoge hakken.” Als laatste zegt hij daar over:”Ik ben niet iemand die alleen wil leven, het is goed dat de liefde me gevonden heeft. Ik kan niet zeggen waar het heen gaat maar nu is alles goed.”

Stefan Mross en Eva Luginger in het blad Neue Woche

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven