web analytics

Roland Kaiser – Das beste von Kaisermania van 18 maart bij ARD

Roland Kaiser

Op zaterdag 18 maart is bij de ARD het programma Roland Kaiser – Das beste von Kaisermania te zien. De Kaisermania op de oevers van de Elbe in Dresden is een van de grootste muziekevenementen van Duitsland en dit jaar is het voor het twintigste jaar dat dit concert plaatsvind en dat is de reden dat de ARD de hoogtepunten van dit concert laat zien met commentaar van Roland Kaiser.

Vijftig jaar geleden, in 1973 zingt Roland Kaiser voor het eerst een lied in een studio in en al snel ontwikkelt hij zich tot een van de succesvolste Duitse schlagerzangers. Na de val van de muur tourt hij ook voor het eerst in Oost-Duitsland. Daar is het succes ook erg groot en kwam in 2003 het idee om in Dresden een Open-Air-concer te geven met de naam Kaisermania.

En ook dat werd een succes, in 2022 gaf Roland Kaiser en zijn band zes concerten voor meer dan 10.000 fans. In geen enkele stad is Roland Kaiser zo populair als in Dresden en in deze uitzending verklapt hij het geheim van zijn concerten in de stad, vertelt verhalen en anekdotes om de concertreeks en zien we natuurlijk de grootste hits uit de afgelopen twintig jaar.

Uitzending: Zaterdag 18 maart om 20:15 bij ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven