web analytics

Dorfrocker met Schnitzel geht immer

Of het nu in de dorpskroeg is of in een goed restaurant – Schnitzel is altijd goed! Alle fans van het wereldberoemde eten kunnen er nu een liedje over zingen: “Schnitzel gaat altijd” heet de nieuwe single van de drie zelfbenoemde dorpskinderen Tobias, Markus en Philipp Thomann – beter bekend als de Dorfrocker.

“Onze opa bestelde altijd – echt altijd – schnitzel als hij in de kroeg was. En hij was er vaak,” zeggen de drie broers, die als jongeren vaak met hun grootvader Edmund meegingen op bouwplaatsen als er parket werd gelegd en na de werkzaamheden ’s avonds een borrel dronken. “En omdat we zelf altijd van schnitzel hebben gehouden, werd het nu tijd om er ook een liedje over te schrijven.”

Het resultaat is ‘Schnitzel geht immer’, ingebed in een grappig liefdesverhaal. Hoe past dat bij elkaar? “Het past perfect”, vinden de dorpsrockers. “Als je date een schnitzel geserveerd krijgt als romantisch hoogtepunt en ze blijft vervolgens bij je, dan staat niets blijvend geluk voor twee in de weg”, zeggen de feestrockers met een glimlach.

Ook als de Dorfrocker samen met hun band op tournee zijn bij hun talrijke live-optredens, serveren ze vaak schnitzel in de catering. En hoe moet de perfecte schnitzel eruit zien? “Het best krokant en goudbruin gebakken in de pan”, zeggen de Dorfrocker, die in de toekomst niet alleen backstage maar ook op het podium en in liedvorm schnitzel gaan serveren. Want “schnitzel is altijd goed”!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven