web analytics

Die Amigos voor de vijftiende keer op de eerste plek albumhitlijst

die Amigos

Al meer dan 52 jaar staan ze succesvol op het podium en ook in 2023 gaat het succes gewoon door. De broers van die Amigos staan met hun Best Of-album voor de vijftiende keer op de eerste plek in de albumhitlijst en daarmee staan ze in totaal op de tweede plek in de ranglijst van artiesten met de meeste nummer 1 albums in de Duitse hitlijst, achter Peter Maffay die twintig nummer 1 albums heeft.

Bernd Ulrich zegt:”Dit is een kroon op het werk! Het kan alleen met veel steun van onze fans. 14 keer eerder hebben we de eerste plek behaald. Voor het eerst in 2007 met het album ‘Der helle Wahnsinn’ Vanaf 2010 tot 2022 hebben onze fans dan dertien studioalbums laten binnenkomen op de eerste plek. Het is buitengewoon wat we mogen beleven en omdat de fans bleven vragen om deze grote hits zijn Karl-Heinz en ik op dit idee gekomen.

Karl-Heinz zegt:”Onze platenmaatschappij heeft het idee met enthousiasme opgepakt. We koesteren deze successen, het zijn geschenken van onze Amigo-fans. Op het album staan alle veertien titelnummers van onze hitalbums, de hitmixen die daarbij horen en vier niet eerder uitgebrachte nieuwe Amigo-nummers. Onze dank gaat uit naar iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt met hun loyaliteit, verrtouwen en de onvoorwaardelijke vriendschap. Wij als Amigos maken een buiging, jullie zijn geweldig, en hebben zichzelf overtroffen met deze nummer 1 notering. De liefde wint!.

Naast het dubbelalbum is er ook een DVD waar van de beste nummers de officiele muziekclips te zien zijn van de laatste jaren, met hits zoals “Mein Himmer auf Erden”, “Wie ein Feuerwerk” en ook hun nieuwste single “Wenn Liebe siegt”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven