web analytics

ZDF-Fernsehgarten van zondag 11 september

Op zondag 11 september presenteert Andrea Kiewel weer een nieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten vanuit de Mainzer Lerchenberg.

Het thema van de Fernsehgarten is deze keer vlooienmarkt en wordt dan ook wat verhandelt deze week. Samen met twee experts van het programma Bares für Rares loopt ze langs de kramen. Ook te gast zijn Astrid Rudolph, Esther Ollick en kok Armin Roßmeier.

De muzikale gasten zijn: Tom Gaebel, Sven Deutschmanek, Lisa Nüdling, Ramon Roselly, Ingo Oschmann, Aura Dione, TOCHTER, DJ Herzbeat feat. Sonia Liebing, Mario Novembre, Pegasus, FASO en Andreas Kümmert.

Uitzending: Zondag 11 september om 12:00 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven