web analytics

Terugkijken: Schlagerspaß mit Andy Borg van 10 september 2022

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Op zaterdag 10 september was bij de SWR weer een nieuwe aflevering te zien van Schlagerspaß mit Andy Borg. Deze uitzending is nog een maand hieronder te bekijken.

Andy Borg nodigt in zijn wijnlokaal weer verschillende gasten uit voor een gezellige avond en neemt de kijker mee in een tijdreis vol met volksmuziek en schlagers. Zo zingt Marc Pircher een medley van zijn grootste hits omdat hij dit jaar dertig jaar op het podium staat en zingt hij een duet met Andy Borg.

Het Schneiderwirt Trio zingt de klassieker Steirischer Brauch, Andy Borg zingt samen met Die Schlagerpiloten het nummer Weine nicht, kleine Eva. Ook onvergetelijk is het nummer Stay van Bonnie Bianco en Pierre Cosso uit de film La Boum 2 en Patrick Himmel zal de Duitse versie zingen. De groep 3 mal 1 zingen evergreens en kultschlagers en Rudy Giovannini zingt de klassieker La Monanara.

Deze aflevering is nog tot 10 oktober 2022 hieronder te zien:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven