web analytics

Helene Fischer – Wenn alles durchdreht van zaterdag 1 oktober bij ZDF

Op zaterdag 1 oktober is bij de ZDF de concertregistratie Helene Fischer – Wenn alles durchdreht te zien, met daarin de exclusieve hoogtepunten van het concert in de Messegelände in München.

Het is tot nu het grootste concert in de carrière van Helene Fischer en ook het enige concert in Duitsland in 2022. Meer dan 130.000 mensen zijn er bij om Helene op het 150 meter brede podium te zien staan.

De fans en kijkers kunnen zich verheugen op haar nieuwe nummers van het album Rausch maar natuurlijk ook op haar grote hits. Natuurlijk doet ze dit met haar band en dansers die op de internationale podia dansen. Ook Helene had er veel zin in, het concert vond op 20 augustus plaats, zo schreef ze van tevoren:” Ik kan niet wachten om live op het podium te staan ​​en het leven te vieren met mijn publiek. Niets kan de emoties en energie van zo’n avond vervangen. Mijn hele team is geëlektrificeerd. We kijken allemaal uit naar de dag waarop we in München eindelijk weer kunnen doen waar we het meest van houden: mensen samenbrengen door middel van muziek, entertainen met maximale kracht en ze een onvergetelijk moment bezorgen.”

Uitzending: Zaterdag 1 oktober om 21:45 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven