web analytics

Die Schlagernacht 2021 in der Berliner Waldbühne bij NDR

NDR

Op zaterdag 1 oktober is bij NDR het programma Die Schlagernacht 2021 in der Berliner Waldbühne te zien wat gepresenteerd wordt door Kim Fisher en Christofer Hameister.

De presentatoren begroetten sterren die het publiek in een echte feeststemming zullen brengen. Het Open-Air-Evenement is een bijzondere concertbelevenis met een perfecte mix tussen nieuwe hits en klassiekers en feestnummers en de mooiste ballades die uitnodigen om mee te zingen en te dansen. Kortom het beste wat de Duitse schlagers te bieden hebben. De muzikale gasten zijn onder anderen: Kerstin Ott, Matthias Reim, Mickie Krause, Giovanni Zarrella, Jürgen Drews, Ramon Roselly en vele anderen.

Uitzending: Zaterdag 1 oktober om 20:15 bij NDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven