web analytics

30 Jahre Andrea Berg van zaterdag 6 augustus bij ZDF

Andrea Berg

Op zaterdag 6 augustus is bij de ZDF het programma Giovanni Zarrella präsentiert: 30 Jahre Andrea Berg te zien. Een registratie van het openlucht concert van Andrea Berg ter gelegenheid van haar dertig jarig jubileum.


Het belooft een zomeravond met grote hits, verrassingen en emoties te worden. In Aspach brengt Andrea Berg voor een groot publiek haar grote succesnummers van de afgelopen dertig jaar, waaronder nieuwe versies en duetten.

Voor het eerst op tv zien we het duet Unendlich met Vanessa Mai, is er een feeststemming als Andrea met DJ Bobo een hitmedley zingt. Een jeugddroom komt voor haar uit met het duet Sharazan met Al Bano Carrisi en Andrea zal ook voor het eerst in het keuls zingen met de Höhner. Het is voor de Keulse band ook een bijzonder moment, zanger Henning Krautmacher zal het stokje doorgeven aan zijn opvolger Patrick Lück. Ook zingt Andrea Beg een diet met Nik P. en nodigt Giovanni Zarrella de jonge Felix op het podium als verrassing voor Andrea.

De andere muzikale gasten zijn: Beatrice Egli, Kerstin Ott, DJ Ötzi, Maite Kelly, Johnny Logan, Nino de Angelo, Semino Rossi, Justin Jesso en Stereoact.

Uitzending: Zaterdag 6 augustus om 20:15 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven