web analytics

ZDF-Fernsehgarten van zondag 31 juli 2022

Op zondag 31 juli presenteert Andrea Kiewel vanuit de Mainzer Lerchenberg weer een nieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten.

Deze zondag is er iets unieks te zien bij de Fernsehgarten, de Mallorca-sterren nemen het namelijk op tegen de Oktoberfest-sterren in spannende spellen. Veel plezier en natuurlijk ook veel muziek is gegarandeerd.

De (muzikale) gasten zijn: Mickie Krause, voXXclub, Die Draufgänger, Lorenz Büffel, Tim Toupet, Olaf der Flipper, DJ Robin X Schürze, Mia Julia, Dorfrocker, Hannah, Marry, Micha von der Rampe, Königlich Bayrisches Vollgas Orchester en anderen.

Uitzending: Zondag 31 juli om 12:00 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven