web analytics

Andrea Berg en het album Ich würd’s wieder tun

Andrea Berg

Op vrijdag 29 juli verschijnt het jubileumsalbum Ich würd’s wieder tun van Andrea Berg. Het is dit jaar immers dertig jaar geleden dat ze werd ontdekt en haar eerste album ‘Du bist Frei’ uitbracht.


Het nummer Ich würd’s wieder tun van het gelijknamige album is ook een muzikaal statement over de carrière en de toekomst van de zangeres. Op het album staan dan ook enkele nieuwe nummers, maar vooral ook de oude hits die ze speciaal in duet heeft opgenomen. Zo zingt ze Unendlich met haar stiefschoondochter Vanessa Mai, Ja ich will wordt gezongen met Giovanni Zarrella die er Si Con Te van maakt. Johnny Logan zingt met haar Never walk Alone. Met Maite Kelly is het nummer Hallo Houston opgenomen, Semino Rossi zingt met Andrea het nummer Tango Amore en Beatrice Egli zingt Mosaik. Met Florian Silbereisen zingt ze het nummer Diese Nacht is jede Sünde wert.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven