web analytics

Duitse Die Passion bij RTL op woensdag 13 april

Die Passion

Op woensdag 13 april is bij RTL voor het eerst de Duitse versie van The Passion te zien, waarin het muzikale paasverhaal centraal staat.

Thomas Gottschalk is de verteller en vertelt het paasverhaal: Een verhaal dat als geen ander onze geschiedenis, cultuur en ons denken heeft gevormd, en natuurlijk ook het geloof van miljarden mensen. Op het hoofdpodium in het centrum van Essen beleeft het publiek het verhaal van verraad, lijden en dood, maar ook van hoop, liefde en vergeving.

De rol van Jezus wordt gespeeld door Alexander Klaws, die in de musical Jesus Christ Superstar al eerder Jezus vertolkte. De rol van Judas is voor acteur en zanger Mark Keller. Maria wordt gespeeld door Ella Endlich, Petrus door de zanger en producent Laith Al-Deen. Acteer-iconen Jürgen Tarrach en Martin Semmelrogge spelen de rechter Pilatus en moordenaar Barabbas.

De overige apostelen worden gespeeld door acteur Samuel Koch en zijn vrouw Sarah Elena Timpe, zanger Gil Ofarim, presentator en zanger Stefan Mross met zijn vrouw Anna-Carina Woitschak, actrice Sila Sahin, zanger Thomas Enns, Prince Damien, Mareile Höppner en Nicolas Puschmann.

Uitzending: woensdag 13 april om 20:15 bij RTL

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven