web analytics

Roland Kaiser Weihnachtszeit van 27 november bij ARD

Roland Kaiser

Op de late avond van zaterdag 27 november is bij de ARD het televisieconcert Roland Kaiser – Weihnachtszeit te zien. In zijn eigen stijl brengt Roland Kaiser de mooiste Duitse en internationale kerstliedjes. Naast de klassiekers als ‘Leise rieselt der Schnee’ en ‘Stille Nacht’ tot het stemmingsvolle ‘Mary’s Boy Child’ brengt hij ook titels als ‘White Christmas’ en ‘Winter Wonderland’.

Met zijn concert wil de Kaiser zijn toeschouwers vooral verrassen met nieuwe versies van bekende klassiekers en met nummers die met kerst niet veel gedraaid worden. Zo zingt hij ‘What a wonderful world’ van Louis Armstrong en het Elvis-nummer ‘In the Ghetto’ wat een speciaal nummer is voor Roland, want vlak voor kerst in 1973 was dat het eerste nummer dat hij in een opnamestudio gezongen had. Roland Kaiser zingt vijftien nummers en presenteert het met veel verhalen rond het thema kerst.

Uitzending: Zaterdag 27 november om 23:55 bij ARD

De herhaling is te zien op 25 december 2021 om 19:00

Op vrijdag 22 december 2023 is deze registratie om 22:00 te zien bij WDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven