web analytics

Die schönsten Weihnachts-Hits van 1 december 2021 bij ZDF

Op woensdag 1 december is Carmen Nebel weer terug bij de ZDF. Ze presenteert traditiegetrouw het programma Die schönsten Weihnachts-Hits. Het programma is een benefietgala ten gunste voor de christelijke hulporganisaties Brot für die Welt en Misereor. Het programma wordt vanuit München gepresenteerd en ook dit jaar zijn er veel prominenten gasten uit de entertainmentwereld te gast.

Zo zitten er bekende Duitsers in het belpanel, waaronder de bekende tv-kok Alfons Schuhbeck. Maar natuurlijk is er ook veel plek voor muziek en dan vooral kerstmuziek. De muzikale gasten zijn: Francine Jordi, Ella Endlich, Roland Kaiser, Peter Kraus, Giovanni Zarrella, Bülent Ceylan, Andreas Gabalier, Sasha, Lucky Kids, Howard Carpendale en Riverdance.

Uitzending: Woensdag 1 december om 20:15 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven