web analytics

ZDF-Fernsehgarten van 19 september 2021

Op zondag 19 september presenteert Andrea Kiewel vanuit de Mainzer Lerchenberg weer een nieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten.

Deze week begroet ze een hoop Mallorca-sterren in de Fernsehgarten. Het gaat om gezellige feestmuziek maar ook spelletjes: verschillende artiesten zullen het tegen elkaar opnemen en de winnaar mag een muzikale toegift geven.

De muzikale gasten zijn: Jürgen Milski, Jürgen Drews & Die JunX, Peter Wackel, Markus Becker, Tim Toupet, Isi Glück & Julian Benz, Matthias Distel, Marry, Dragan der Autohändler, Dicht und Doof en Detlef „Deffi“ Steves.

Uitzending: Zondag 19 september om 12:00 bij ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven