web analytics

Schlagerchallenge 2021 van zaterdag 4 september bij ARD

Op zaterdag 4 september is bij de ARD het programma Schlagerchallenge.2021 – Der ganz große Traum wird wahr! te zien. Dit programma wordt gepresenteerd door Florian Silbereisen.

Florian geeft in dit programma twee talenten de kans om te laten zien wat ze in zich hebben op een groot tv-podium in Leipzig. En zo kan bij de Schlagerchallenge.2021 voor een zanger of zangeres de grote droom van een carrière in de muziek in vervulling gaan.

Maar ook zijn er andere muzikale gasten zoals: Helmut Lotti, David Hasselhoff, Semino Rossi, Chris de Burgh, Howard Carpendale, Andy Borg, Ben Zucker, DJ Ötzi, Roland Kaiser, Melissa Naschenweng, Ramon Roselly, Die Prinzen, Matthias Reim, Team 5ünf, David Garrett, Beatrice Egli en Ross Antony.

En Florian Silbereisen heeft ook weer verrassingen voor zijn gasten en het publiek voorbereid.

Uitzending: Zaterdag 4 september om 20:15 bij ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven